Елитни политолози направиха любопитни коментари за наближаващите избори.Демотивацията на част от

...
Елитни политолози направиха любопитни коментари за наближаващите избори.Демотивацията на част от
Коментари Харесай

Политолог: Интригата за първото място на изборите се завърна

Елитни политолози направиха любопитни коментари за наближаващите избори.

Демотивацията на част от жителите, тъй като не виждат решение на политическата рецесия. Това ще натиска интензивността надолу. Това разяснява политологът Даниел Ганев в предаването “Денят стартира ” по Българска национална телевизия. 

Според него има фактори, които ще покачат изборната интензивност. По думите му обединяването на ПП-ДБ интригата за първото място се завърна.

Когато има такава борба електоратите се мотиварат. Не виждам структирна смяна в настройките, като изключим обединяването, което в предходния парламент имаше по-голям общ брой в случай че ги съберем. Ако избрем близо до 48-то Народно заседание не виждам решение на политическаат рецесия, уточни Ганев. 

Не съм последовател да се упреква президента и служебното държавно управление, че упражняват свръхправомощия, които сами са взели. В момента, в който политическите партии сформират кабинет на идващия ден неограничената власт на президента и служебния кабинет се изпаряват. Служебният кабинет няма болшинство зад себе си в Народното събрание. Те са с стеснен небосвод на деяние, сподели още политологът, написа novini.bg.

Според политологът Даниел Смилов не се чака в границите на предизборната акция да се разпрострат обществени митинги. 

Технологичните обединявания дават сигнал, че генерира за тях положителни резултати. Те излязоха преди всичко, треда им е прогресивен. Не с огромна стъпка, само че дава позитиви. По наличие тези избори ще зависят кой мотив ще надлее. България има потребност от смяна в основни браншове, като борната с корупцията. Това са причини на ПП-ДБ. От друга страна ГЕРБ, че това не са толкоз значими въпроси или да кажат, че има други неща като инфлацията. Българина не се интересува какъв брой са откраднали по половин милиард, а какви са цените, добави Смилов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР